utorok 22. januára 2013

Co se bude dít a co Vás nemine


  Po několika dnech od založení Knižních květů se konečně dostávám k napsání prvního příspěvku. Ani nevíte, jak jsem rád, že poznávání Bloggeru a jeho funkcí z větší části skončilo. Ano, samozřejmě se musím několik dalších věcí doučit, ale s dopomocí zkušenějších by s tím neměl být sebevětší problém.
  Jak jste si již mohli povšimnout, pozadí Bloggu se neustále mění. Stále to není podle mých představ. Chtěl bych, aby to zde vypadalo co nejlépe a hlavně útulně. V příštích dnech se doufám definitivně rozhodnu.
  To by bylo. Teď již přejdu k tomu hlavnímu, a sice k budoucí aktivitě tady na KK. Hlavní událostí by mělo být úvodní video, kde se samozřejmě můžete těšit na mně, ale také na slavnostní otevření sekce Vlogy! Co si pod slovem slavnostní představit? To Vám s prominutím neprozradím. :)
  Dále budu pravidelně přispívat svými postřehy ze světa knih, psát knižní recenze, dělit se  s Vámi o mé úlovky z knihovny, zveřejňovat své osobní díla, atd., atd.
  Začátky možná budou těžké, ale věřím, že to s Vaší pomocí zvládnu a Knižní květy se stanou oblíbeným místem nejednoho z Vás.
  Možná jste čekali od prvního příspěvku něco více, avšak podle mého by to mohlo stačit.
  Nebudu již zbytečně naplňovat řádky a pustím se do dalších příspěvků! Mějte se!



Další fota se již připravují

3 komentáre: