utorok 5. februára 2013

Co přinese zítřejší den

 
  Hodiny mi zde ukazují necelou půl desátou večerní a já jsem se právě rozhodl, že zde napíši plán na zítřejší den. Co se tedy bude dít?
  V odpoledních hodinách, kdy dorazím domů z místní knihovny, Vám představím několik vypůjčených knížek, jenž jsem si vybral. Mezi nimi bude i tak opěvovaná kniha s názvem Hra o trůny, autora G. R. R. Martina! Jsem na ni převelice zvědavý, a také od ní mnoho očekávám. Aw, již se nemohu dočkat.
  Dále pro Vás mám připravenou delší recenzi na moji velice oblíbenou upíří sérii - Vampýrskou akademii spisovatelky Richelle Mead! Jsou nachystány i vlastnoručně focené fotky. Provedu Vás světem Morojů, dhampýrů a Strigojů, a můžete se těšit i na můj osobní názor, kterým celý příspěvek započnu.
  Nakonec, pokud vše půjde podle plánu, bych zveřejnil i pár mých výtvorů, jenž jsem psal do svého šuplíku. Nemusím snad podotýkat, že se o nic úžasného jednat nebude, ale přeci...


2 komentáre:

  1. Och ach, Hra o trůny... včera jsem začala sledovat seriál a dneska už mám za sebou poslední díl první série :D Jen netuším, kde seženu tu druhou :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nad seriálem jsem jednu dobu přemýšlel, ale mám raději, když si na prvním místě přečtu knihu, jelikož je má fantazie neomezena filmovým zpracováním.
    Tak to tedy předpokládám, že to musí být doopravdy fantastické!

    OdpovedaťOdstrániť