štvrtok 7. marca 2013

I´m obsessed with... (1)



Toto meme je z dílny Emily.L, jenž vede knižní blog s názvem Knižní koutek. Cílem tohoto malého projektu je zveřejnit Vaši závislost. Je jedno, jestli to bude píseň, jídlo, pití, nebo třeba film. Když si již něco vyberete, je k tomu zapotřebí napsat také několik řádků, jimiž uvedete vše na pravou míru.


  The Elder Scrolls V, též jen Skyrim, je mou nejoblíbenější počítačovou hrou vůbec. Je to něco naprosto neuvěřitelného. Grafika, zpracování, příběh, krajina, prostředí, hudba, zbraně, kouzla, vše je neuvěřitelně propracované a skvěle promyšlené. I když Vás nebaví řídit se podle hlavní linie, můžete strávit desítky a desítky hodin objevováním různých brlohů, hradů, měst, podzemí, atp. Navíc, postav je zde na výběr doopravdy velmi hodně. Já osobně hraji za orka. Vyhovuje mi jeho síla a agrese.
  Nebaví Vás obyčejný život bojovníka či kouzelníka? Staňte se upírem, nebo vlkodlakem. Hned Vás pohltí nová moc a síla.
  Vašimi nepřáteli jsou ty nejděsivější stvůry, jaké si můžete jen představit; draci, démoni, zlobři, trolové, nebo i samotní nemrtví. O protivníky není nouze, věřte mi.
  Jak jsem již psal, jedním ze základních pilířů této hry je ona krajina. Děj se odehrává ve vrásčitém a hornatém prostředí. Okolo protéká křišťálově čistá řeka, v nížinách svítí krásné slunce a ve výšinách vane chladný a nemilosrdný vítr, jenž dává na síle oslepujícím závějím sněhu.

  Když tak nad tím přemýšlím, mohl bych zde na tuto hru někdy napsat příspěvek. :)

6 komentárov:

  1. Souhlas, Skyrim mi učaroval stejně jako Tobě. Je to geniální, bezchybné, perfektní.. pro milovníky fantasy naprosto skvělá záležitost. Jak sem přečetl Tvůj příspěvek, tak mám zase chuť si zahrát. A taky zahraju!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu. Také dnes vyhladím nějakou tu pevnost, nebo podzemí s bandity. Možná narazím i na něco mnohem nebezpečnějšího, kdo ví. :)

      Odstrániť
  2. Uhm a chcete vedieť aj názor dievčaťa? :D No Skyrim, dostala som sa niekde do polovice a potom som natrafila na quest, ktorý mi nefungoval. Škoda, lebo možnosti v hre sú fakt obrovské :) Mne vadila veľkosť územia, vždy keď som sa chcela dostať niekam, kde som ešte nebola, zaberalo to veľa času a večne som sa strácala, ale inak to bolo premyslené do detajlov. Všetky tie profesie, kúzla, postavy... Ešte stále to mám nainštalované, tak možno z dlhej chvíle si to niekedy zas zapnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Také jsem narazil na pár nefunkčních questů. Docela dost mě to popudilo. Naštěstí je tam toho na dělání celé hromady, takže se nenudím.
      Je milé vidět, že takové hry hrají i dívky - máš u mne plus! :D
      Nebudeš svého návratu litovat! :)

      Odstrániť
  3. Nikdy jsem to nehrála, ale už teď vím, co budu dělat po maturitě :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepochybně tě to zaujme natolik, že se od toho nebudeš schopna odtrhnout. :D

      Odstrániť