piatok 1. marca 2013

Recenzní výtisky tohoto týdne

  Omlouvám se za jisté ticho na tomto blogu. Včera jsem sice vložil recenzi na Říši temnot, to ale nemění nic na tom, že by měla být má aktivita vyšší. Každý ale ví, že život není jen o jedné věci, ale je se třeba dívat i na školu a jiné aktivity. Nepochybně tomu všichni rozumíte.
  Víkendem snad poslední dva dny doženu. No, snad - to nezní moc přesvědčivě. Víkend tedy bude aktivitou celý zářit!

  Když tady již píši, vložím zde i pár fotek z došlých knih tento týden. Na Syna pekel jsem se hrozně těšil. A musím napsat, že obálka vypadá ještě lépe, než jsem čekal. Dokonce i pod obalem je skryta velmi pěkná pevná vazba. Navíc mě překvapila mapa, jenž dává celému dílu doopravdy vyšší úroveň.






  Druhou knihou bylo Proč muži opouštějí ženy. Nikdy jsem nic podobného nečetl. Ani nevím, co mě k tomuto recenznímu výtisku vedlo - možná zvědavost. Pokud název neklame, měl bych se po přečtení tohoto díla dozvědět, proč nejsou muži věrní svým ženám. No, co více k tomu dodat.
(nakladatelství Knihcentrum mi poslalo i záložku a klíčenku, za což velmi děkuji - záložku jsem do té doby neměl a vkládal jsem mezi strany jen nějaké zbytky papírů)

  Muži hovoří o tom, proč se rozhodli ukončit svůj partnerský vztah a co by bývalo mohlo změnit jejich rozhodnutí.
  Kniha Proč muži opouštějí ženy vznikla jako odpověď na tuto otázku. Zabývá se tím, co vyhání muže z náručí žen, i tím, co by je v nich dokázalo udržet. Jejím hlavním posláním je pomoci mužům i ženám pochopit hloubku i šířku mužské touhy, a tím jim umožnit, aby vytvořili vztahy, které dokáží překonat každou vztahovou vichřici.



1 komentár:

  1. Ta mapa vypadá dost dobře. Už se těším až budu mít knihu také doma.

    OdpovedaťOdstrániť